onsdag 31 mars 2010

Snart april...redan!

Ibland går tiden så fasligt fort och jag undrar hur dagar och veckor kan virvla förbi så snabbt. Naturligtvis vet jag att tiden går i samma tempo hela tiden, men ni vet vad jag menar :) Nu är mars snart slut och det känns som om hela månaden bestått av vardagsliv, matlagning och städning, tvätt, barnvagnspromenader, lekplatslek mm. Så är dock inte fallet för jag har hunnit pyssla lite och shoppa mycket och såklart påskpynta en smula. Bild på det senare tänkte jag visa ikväll eller imorgon.

onsdag 10 mars 2010

Badrumshjärta



Jag älskar inte morgnar och det gör inte min sambo heller. Den här nyinköpta mattan ger dock lite extra värme både för fötter och hjärta både morgon, middag och kväll. Vårt badrum är som synes väldigt litet så ett annat knep för att få upp värme är att gå in där alla i familjen på samma gång. Mysigt!!

söndag 7 mars 2010

Blommor på bordet

Snön är nästan borta och solen har strålat från blå himmel i flera dagar. Man kan inte få annat än vårkänslor (att det samtidigt är kring nollgradersstrecket försöker vi glömma). Jag brukar alltid vara lite sugen på att shoppa men just nu känns det extra roligt att handla hem fina saker till hemmet. Det är härligt med vår!!