onsdag 6 maj 2009

Jordgubbe till min lille gubbe

Jag köpte en jättefin inspirations- och pysselbok (Tildas Hus av Tove Finnanger) för ett presentkort jag fick av min M i födelsedagspresent. Det första jag provade att göra själv ur boken är den här söta jordgubben. Den är sydd av bomullstyg och stoppad med vadd. Pricken över i är ju helt klart fröna.

Lille V fick jordgubben att leka med så fort den blev klar igårkväll och - ja, ni ser ju vart den hamnade. Vilken komplimang till mamma!

4 kommentarer:

kaos i ett vitt hus sa...

ååå, va fin! du är duktig du! jag vill oxå ha den boken, det finns så mkt fint i den! idag hämtade jag min symaskin som har vart på service så snart ska jag ta tag i alla syprojekt!! ha det så bra i vårsolen!
kram, kram

Magnus sa...

Det var längesedan jag såg V bli så uppspelt över något, hahaha! En underbar syn med honom springandes runt med den nysydda jordgubben! Kanonfin är den!

Kerstin sa...

Åh, men den var ju för söt! Både jordgubben och den lilla gubben =)

Tildas hus...den ska jag hålla ögonen öppna efter!

Nu har jag (det tekniska snillet) lyckats få bort köpspärren för inköp under 200 kronor i min lilla butik, så om du vill handla någon liten grej är det bara att go ahead! Om jag kan skicka den i vanligt brev, betalar jag tillbaka frakten till ditt konto! (ville bara skriva det eftersom vi "pratade" om en hemlig grej ju)!

Kram, ha en myyysig helg!
/ Kerstin

Kerstin sa...

No sweat! Du är välkommen när du vill, känn dig absolut inte tvungen!!

Ha en fin dag i solen!
Varma kramar / Kerstin